Alllt om Lägenhetsstädning och flyttstädning

Lägenhetsstädning Stockholm – flyttstädning Stockholm
Lägenhetsstädning Stockholm: Lägenhetsstädning med köpgaranti
Omfattande lägenhetsstädning skapar ett bekvämt klimat för boende och gäster. Vårt städföretag Clean It Stockholm gör detta byggnaden rengöring för bostäder och lägenheter. Dessa inkluderar slutstädning efter utflyttning eller städning. Flyttstädning är också någonting som vi erbjuder.

Lägenhetsrengöring Stockholm i detalj
Lägenhetsstädning sätter rum som inte har använts under en lång tid tillbaka i ett bekvämt skick. Som slutlig lägenhetsstädning tar Clean It Stockholm också på sig de slutliga flyttstädning efter utflyttning. Här kan du se information om rengöring av din Stockholm lägenhet av vårt städföretag i Stockholm:
Hushållning: hjälp med shopping, tvätt, strykning, rengöring
Städning : Underhållsstädning i alla vardagsrum plus grundläggande städning med längre mellanrum
Fönsterputsning: Grundlig fönstervård med modern rengöringsteknik inklusive ramrengöring
Flyttstädning : liknar grundläggande rengöring, efter flytt, innan du flyttar in i en ny lägenhet eller liknande.
Visste du det? Sjukförsäkringen täcker (i vissa fall) kostnaden för hemhjälp. I vissa fall även för flyttstädning. Vi förklarar gärna villkoren och förfarandet.

Hemstädning i privata hushåll
När det gäller städning av lägenheter i privata hushåll gäller samma höga krav för städpersonalen på Clean It Stockholm som vid eventuell kontorsstädning i Stockholm. Det innebär sådan regelbunden städ för privata kunder:
Rengöring av varje rum enligt fyrfärgssystemet: rengöringsdukar och rengöringsmedel av angivna färger används för möbler, möbler och golv
Vid behov desinficeringsåtgärder: angränsande rum som toalett och badrum desinficeras professionellt efter underhållsrengöring
Ytterligare grundläggande rengöring med överenskomna intervall: Uttag, golvlister och annan utrustning frigörs från kvarvarande smuts som fastnar längre
Slutstädning av lägenheten före ny eller återanvändning: I likhet med grundläggande rengöring av lägenheten, varje rum rengörs från damm, ränder och gammal smuts
Dessa detaljerade tjänster har överenskommits med dig i förväg i en städplan. Beroende på var det finns särskilda tjänster kan det vara nödvändigt. Till exempel måste avfall bortskaffas som inte fanns eller inte märktes vid samrådet. Den grundläggande rengöring av ditt hem som är lämplig för materialet kan kräva en särskild användning av rengöringsteknik eller rengöringsmedel. I sådana fall görs en särskild ordning som vi svarar på så dagligen som möjligt. Målet med varje grundläggande flyttstädning i Göteborg är fortfarande det säljbara och bekväma slutskicket i vardagsrummet.
Lägenhetsstädning – kvalitet i betydelsen av din yttre påverkan
Vi fungerar bra för ditt rena utseende. Clean It anställer städpersonal med djupgående utbildning. Varje städerska har också praktisk erfarenhet. Vi fördjupar rutinen med regelbunden träning. Innehåll är hygienregler, kundaffärer och driftsäkerhet. Vänliga rengöringsmedel förbättrar också den osynliga arbetsatmosfären. Denna filosofi har legat till grund för vår framgång i flera år.
Boka vår städservice för din lägenhet i Stockholm som en enkel eller permanent tjänst
På Clean It Stockholm inleds varje uppdrag med ett samråd på plats. Vi kan agera ännu snabbare om du svarar på dessa fem frågor i förväg:
Vem behöver vår städning?
Hur stor och i vilken nuvarande användning är fastigheten?
Hur är kontoren eller lägenheten möblerade?
Vill du ge dina egna rengöringsmedel och städare eller har de tagit med oss?
Även utan dessa fem punkter kommer vi omedelbart till utnämningen på plats för ett första möte. Ett samtal eller e-post räcker. I slutet av samrådet erbjuder vi dig en provdag. Här kan du se städarens inställning till städning av lägenheten eller kontoret. Först då ingår du kontraktet.

Platser för lägenhetsstädning i Stockholm
Clean it Stockholm får i uppdrag som städföretag i Stockholm av hyresgäster och ägare i alla stadsdelar. Oavsett om det är ett flervåningshus, en liten bondgård, stuga, ett radhus eller en semesterlägenhet – du kommer alltid att få samma rengöringskraft överallt.
Mestadels finns det denna del av byggnadens rengöring av tjänster för underhållrengöring. En grundläggande rengöring utförs också i vardagsrummet med längre mellanrum. Tillsammans med dig bestämmer vi den optimala cykeln för sådana processer i en rengöringsplan.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest