Badrum

Björnes Badrum.
För en enkel modernisering eller badrumsrenovering är det inte nödvändigt att förnya plattorna i hela badrummet. Om bara tvättställ och badkar byts ut, kan detta göras utan att synligt skada plattorna. Ofta är dock problemet att plattorna har ett märkbart gammalt utseende. Kontrasten är sällan tilltalande.

Vid badrumsrenovering med större renoveringar är det oundvikligt att byta ut plattorna i hela badrummet. Om en del av plattorna tas bort visas den omedelbart. Det går inte att korrigera. Även enkla vita plattor förändras något med tiden och det skulle vara att se som var biten här.

Vilka kakelstorlekar är kaklade idag?
Stora plattor är en riktigt badrumtrend. De ger känslan av storhet, särskilt i små rum. Om golvet är klar med stora, fyrkantiga plattor, en mängd olika väggplattor passar.

En annan trend är i motsatt riktning – små mosaikplattor är ofta det första valet för det direkta våta området i duschen eller på badkaret väggen. Det breda färgspektrumet gör det möjligt att skapa ett riktigt blickfång.

Har du fortfarande kakel till taket?
Följaktligen används inte bara halva kakelväggar, vissa väggar är inte längre kaklade alls. Väggen bakom toaletten eller handfatet är inte direkt utsatt för påverkan av vatten. Det är därför möjligt att måla väggen – perfekt, då bör rummet få ett individuellt utseende. Ju mindre kakelområdet är, desto lägre blir kostnaden vid badrumsrenoveringen, eftersom det sparar material och arbetstid.

Kan jag köpa alla föremål och brickor från Björnes?
Björnes samarbetar med en rad olika leverantörer. Du kan beställa alla objekt bekvämt från oss. Vi hittar också den perfekta källan till utbudet för speciella önskemål. Våra designexperter ger dig gärna råd om valet av färger, kakel och alla andra komponenter. Du behöver inte oroa dig för att få produkterna levererade. Speciellt om du behöver en Badrumsrenovering i Malmö, då särskilt lätt och bekväm för dig.

Vad är det bästa sättet att designa små badrum?
Inte alla badrum kan övertyga med mycket utrymme. Men ett litet badrum betyder inte att du inte behöver göra det utan en personlig badrumdesign. För rum med små dimensioner finns produkter i specialformat bland annat:

Badkar
Diskbänken
Dusch
Badrum
Wcs

Med en smart planering skapar du tillräckligt med utrymme på överraskande platser under badrumsrenoveringen. En duschbricka gör det möjligt att kombinera lyxen i badkaret med den praktiska användningen av duschen.

Tips
Små rum kan förstoras visuellt med en stor spegel. Korrekt belysning spelar också en roll. Takstrålkastare ger höjd till rummet och de kan belysa vissa hörn på ett målrikt sätt. Ett annat knep för små badrum är en riktad accentuering. Till exempel, om väggen bakom duschen är täckt med mosaikplattor upp till taket, riktas vyn automatiskt uppåt.

Hur mycket kostar en badrumsrenovering kostnad?
Kostnaderna för en badrumsrenovering kan inte identifieras i allmänhet. För att fastställa en viss kostnadssats måste hänsyn tas till de individuella omständigheterna

Hur stort är badrummet?
Fullständig renovering eller konvertering?
Vilken utrustning önskas?
Kommer värme- eller sanitetssystemet att förnyas?

De ständigt ökande kraven på hållbarhet och miljöskydd är också en viktig kostnadsfaktor. Alla tillhörande bilkostnader, avgifter och skatter leder till en kraftig ökning av löne-, transport-, lagrings- och avfallshanteringskostnaderna. För planeringen av en komplett badrumsrenovering, bör du därför förvänta dig ett riktvärde på 3000, tenderar att 4000 euro per kvadratmeter.

Där uppe finns knappast en gräns på grund av det stora antalet tillgängliga produkter. Kakel, handfat eller toaletter finns i högkvalitativa och exklusiva designer design. Dessutom finns det möjlighet att integrera state-of-the-art teknik i badrummet. Vad sägs om ett badkar som släpper in det perfekta badvattnet med smartphonekommando? Eller en pekskärm i duschen där du kan se nyheterna tidigt på morgonen?

Låt en av våra specialister ge dig råd. Vi är garanterade att hitta de bästa erbjudandena som är perfekt anpassade till din budget.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på reddit
Reddit
Dela på pinterest
Pinterest