Din specialist för kontorsstädning Stockholm

Kontorsstädning Stockholm

Städföretaget Ready, Städy, Go – Din specialist för kontorsstädning Stockholm

Vår kontorsstädning i Stockholm är idealisk för små och medelstora företag som vill koncentrera sig fullt ut på sin kärnverksamhet och få kontorsstädningen utförd av kvalificerade specialister.

Vårt koncept för städkontor omfattar regelbundet underhåll av inredningen, rengöring av golvbeläggningar samt underhåll av den tekniska utrustningen.

Du kan diskutera den exakta omfattningen av tjänsterna med vår specialistpersonal direkt på plats i en gratis konsultation.

Tack vare många års erfarenhet inom kontor och underhållsrengöring i Stockholm och det omgivande området vet vi exakt vilka fastigheter som är viktiga för vår målgrupp. Vi kan anpassa oss till dina behov med omfattningen av tjänster, start och på rengöringen. Standardutbudet av tjänster i kontorsstädning Malmö inkluderar:

 • Rengöring av golv
 • Ytrengöring (skrivbord, hyllor, skåp, fönsterbrädor, etc.)
 • Rengöring av dörrar och belysningsarmaturer
 • Gjutning av kontorsfabriker
 • Köksrengöring
 • Rengöring och röjning av diskmaskinen
 • Rengöring av toaletter och toaletter
 • Tömning och rengöring av papperskorgar och papperskorgar

Kontorsstädning Stockholm – professionell renlighet för dina anställda

Kontorsstädning Stockholm Tre aspekter talar för outsourcing av kontorsstädning i Stockholm och det omgivande området. Du sparar pengar! Deras anställda har rekryterats för andra aktiviteter och är inte så välutbildade och utbildade att de ska utföra städarbete under arbetstid. Lämna kontorsstädningen till oss, eftersom våra anställda har utbildats för detta. Ägna dig själv och dina anställda åt dina kärnuppgifter och vad du har utbildats för att göra.

Den andra aspekten av outsourcing kontorsstädning Stockholm till ett kvalificerat specialistföretag, dina anställda helt enkelt arbeta bättre och mer motiverade på en ren arbetsplats. De sitter ner vid ett rent skrivbord på morgonen, går in i ett rent tekök, använder rena toaletter och toaletter, och ingen bråkar om otillsatta förbrukningsvaror längre.

Till detta kommer bevarandet av värdet på kontorsmöblerna. Välskötta kontorsmöbler, PC-system och arkivskåp, mattor och andra golvbeläggningar samt alla andra möbler är helt enkelt längre vackra och väl underhållna om de rengörs regelbundet och sakkunnigt.

Städpersonal för kontorsstädning i Stockholm med omnejd

Ready, Städy, Go. står för professionella städtjänster. Du kan välja mellan dagligt arbete, periodiskt arbete och särskilda städtjänster och kombinera dem flexibelt. Boka kompletta lösningar eller sätt ihop ett servicepaket flexibelt.

Vi förklarar gärna de enskilda serviceområdena mer i detalj. Det dagliga arbetet omfattar de tjänster som nämns ovan, såsom sug och rengöring av golv, tömning av askkoppar, papperskorgar och soptunnor, rengöring av sanitära anläggningar, avlägsnande av grepp spår på dörrar och fönster och professionellt bortskaffande i lämpliga behållare.

Periodiska städtjänster utförs med intervall som du väljer, vilket vi gärna diskuterar med dig. Periodiskt arbete omfattar rengöring av radiatorer och plintar, rengöring av trapphuset inklusive trappräcken och fönster i trapphuset, tvätt av askkoppar och papperskorgar, eller torka av dammet på skåp, dörrkarmar och fönsterbrädor.

Våra speciella tjänster inkluderar diskning i teköket, tvätt och strykning av handdukar, eventuellt också arbetskläder enligt individuell överenskommelse, rengöring av taklampor och andra lampor, rengöring av markiser, persienner, persienner och gardiner och leverans av förbrukningsvaror.

 1. Montera kompletta lösningar eller flexibla servicepaket
 2. dagliga städtjänster
 3. periodiskt rengöringsarbete
 4. särskilda tjänster inom rengöring

Boka tid för din kontorsstädning Stockholm – Ready, Städy, Go:s tjänster

Vänligen boka tid hos oss så att vi kan träffas på plats och diskutera de önskade tjänsterna tillsammans med dig. Vi skapar en städplan individuellt för ditt kontorsutrymme, som vår utbildade personal möter enligt de intervall du anger. För att garantera dig genomgående hög kvalitet har vi certifierat Ready, Städy, Go. Det innebär att vi också är föremål för strikt kvalitetsstyrning.

Förutom kontorsstädning kan du även beställa professionell glas- och fönsterrengöring, underhållsrengöring, trappstädning och, naturligtvis, underhåll och underhåll av utomhusområdena. Vill du ha en ren ingång till din fastighet? Beställ underhållet av grönska och låt utomhusområdet i din byggnad rengöras regelbundet. Sopor, löv och mycket mer förorena trottoarer och entrén. Vi städar upp och säkerställer en ren och välskött entré och utomhus. Oavsett om anställda, kunder eller besökare är det första intrycket avgörande och vi säkerställer ett förstklassigt första intryck. Lita på renligheten hos professionella proffs.

Först, gratis samtal med vår kundrådgivare

Du tar inga risker, eftersom det inledande samrådet med vår kundrådgivare är kostnadsfritt och icke-bindande. Få detaljerade råd och lämna ett erbjudande. Då har du tid att tänka i fred om du gillar vårt erbjudande. Vi råder dig personligen, individuellt och skräddarsytt. Lösningar och fasta prislistor kan vi inte erbjuda dig, för varför ska du betala för något som du inte behöver alls? Istället får du ett erbjudande som vi har beräknat endast för dina önskemål.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest