Fördelar med hemstädning i Stockholm

Vet ni hur många som tar hjälp med hemstädning i Stockholm? Jag antar att det är få, om ens någon av er, som sitter inne på den här informationen. Jag tillåter mig dock att spekulera, precis som vanligt, och idag kommer det att handla om det. Detta är inte en monolog utan ett samtal, en diskussion. Jag kommer att uttrycka vad jag tror om hemstädning i Stockholm. Därefter gör vi som vi brukar: Då vill jag höra vad ni tycker och tror om hur många det är som tar hjälp med hemstädning i Stockholm. Låter det bra? I så fall så kör vi!

Nå, vad kan man först fundera över? Vad är rimligt att anta om Stockholm, stockholmare och deras vanor när det gäller hemstädning? Till att börja med så kan jag flagga för en teori som handlar om att allting (ja, allting) går snabbare ju större en stad är. Ju fler människor som bor i en stad, desto snabbare går allting. Beslut fattas snabbare, gångtakten ökar, hastigheten med vilken folk handlar i butiker stiger – ja, ni fattar. Därför utgår jag ifrån att folk är mer stressade i huvudstaden i jämförelse med andra platser i landet. Särskilt mycket mer stressigt än landsbygden. Så, behovet av hemstädning i Stockholm bör kanske vara relativt stort.

För varför tar egentligen folk, i Stockholm eller ej, hjälp med hemstädning? Jo, till stor del för att reducera förekomsten av stress. Så var det i alla fall för mig. Jag och min familj i Stockholm anlitade professionell hemstädning för ett par år sedan. Det har varit en jävla skillnad för oss, om jag ska vara både ful i mun och helt ärlig. Hemstädning i Stockholm visade sig vara precis det vi behövde för att få bukt på våra vardagsbestyr. Det var så som vi fick tid över för att ta hand om barnen, hitta på roliga saker ihop, gå på utflykter, träna – ja, och vad det nu var för något som vi ville hitta på men inte hade tid för förut.

Jag tror att det som har hänt inom hemstädning i Stockholm – alltså att det har ökat så kopiöst under de senaste åren bland såväl familjer, äldre och singelhushåll – är att allt fler väljer att stressa ner. Man vill helt enkelt inte ha fler stressmoment i vardagen än man redan har. Om man bara kan ta bort ett av dem så kanske man får chansen att ge mer åt sig själv. Vila, träna, andas, inte göra något.

Känns det igen? Hur många här bor i Stockholm och har hemstädning? Upp med en digital hand!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest