Markiser Stockholm

FLEXIBILITET PÅ HÖGSTA NIVÅ

Glaselement med ett otroligt antal möjligheter: maximal flexibilitet, kan också integreras överallt efteråt och fantastiskt vacker.

Glaselementen kan integreras inte bara som ett komplement för terrasstak, men också för många andra områden. Med de olika och individuellt planbara element, balkong-glas kan realiseras, terrass tak av något slag kan läggas till som önskas, stora entréer och utomhus trappor kan utformas eller användas som en högkvalitativ vind och visuellt skydd vägg även i svåra installationssituationer.

Glaselementen är inte modulära element, utan är individuellt planerade och konstruerade för varje objekt. Detta möjliggör oanade lösningar. Elementen är tillverkade av aluminium och glas och installeras i hög kvalitet. De slitstarka glaselementen är därför väderbeständiga och ändå mycket lätta att ta hand om. Aluminiumelementen finns i tre grundfärger, men kan beställas i valfri RAL-färg. Välkommen till oss på Lisas Markiser Stockholm för att få veta mer.

Glas kan användas som glasdörr fram eller som glasfönster. Golvskenorna för dörrelementen kan sänkas på bottenvåningen för tillgänglighet. Glidelementen är extremt släta och permanent funktionella tack vare de högkvalitativa kullagerna. Glaset glidande element kan köras enkelt eller två gånger på 2- till 5-spårs skenor, så längder på upp till 10m kan realiseras. De ramlösa dörrelementen kan skickligt tryckas åt sidan och därmed öppna upp den fantastiska utsikten. Denna transparenta konstruktion är en av de stora fördelarna med glaselementen. Som standard förser vi glasglidelementen med ett lätt att använda dörrlås i högkvalitativ optik i rostfritt stål.

VINKELELEMENT – ALLT ÄR MÖJLIGT!

Lutande element kallas alla delkomponenter där minst en vinkel inte har 90°. De lutande elementen kan ta på alla linjära former. Även på komplicerade platser är bra lösningar möjliga. De lutande elementen används främst som vind- och väderskydd i vinklade lägen. De lutande elementen kan användas för att fixera de fasta elementen och glasglidelementen. Du kan välja mellan ramlöst glas med rostfria konsoler eller aluminiumramar med glasfyllning. De fasta elementen kan också levereras som sandwichplattor (t.ex. aluminiumfyllning som stänkskydd i det nedre området, glasfyllning upptill, påfyllningarnas höjder varierar). De som väljer ett extra terrasstak har också ett fritt val i takytan när de kombinerar glasfyllning och t ex 1/3 aluminiumfyllning.

DEN STABILA LÖSNINGEN AV ALUMINIUM – FLEXIBELT VÄDER- OCH SOLSKYDD

  • Pergolamarkisen med en högkvalitativ aluminiumkassett som allroundskydd för tyg och teknik. Vi har olika markiser i Stockholm av denna typ.
  • Kassetten har två styrskenor för duken och fasta stöd i slutet av felet. Detta gör dem särskilt motståndskraftiga och extremt vindstabila.på svåra husfasader. Vi på Lisas Markiser Göteborg hjälper dig.
  • Pergolamarkisen är bestämt diskret i dess indragna, villkorar (till exempel i vinter) tack vare den smala konstruktionen och den moderna designen av servicen och stängerna.
  • Markistyget kan enkelt förlängas till önskat läge via standardmotorn.

PERFEKT SOL- OCH REGNSKYDD

Pergolamarkis kan användas för små och mycket stora områden (t.ex. små balkonger, takterrasser, terrasser eller till och med för catering behov). På utsatta platser med mycket vind är pergolamarkis det perfekta valet och erbjuder dessutom regnskydd. En annan fördel är att bredden kan väljas oavsett felet.

Tack vare sina stöd är det ett perfekt solskydd (perfekt för balkonger och takterrasser) och optimalt regnskydd från 15° lutning även i vinden.

Pergola markisen kan utrustas med vertikala eller sidomarkiser för ytterligare visuellt och solskydd (i låg sol). Denna vertikala markis kan integreras perfekt när som helst och erbjuder även ökat vindskydd. Med ett tyg av glasfiber skärm kan du uppfatta din miljö, men är skyddade från nyfikna ögon.

PERGOLAMARKISER TILLBEHÖR

Med den valfria ljusskenan, som är fäst antingen på kassetten eller på väggen, kan du lysa upp din terrass professionellt och perfekt. Spårvägen kan eventuellt beställas med dimmer. Den infraröda värmaren tillval värmer inte miljön, utan endast de föremål eller kroppar som är direkt upplysta av radiatorn. Inom några sekunder är värmen tydligt märkbar. Infraröda värmare är därför en vanlig och optimal värmekälla för utomhusbruk.  Ring oss på Lisas Markiser i Stockholm för mer info!

DEN ELEGANTA TAKLÖSNINGEN PÅ RÄLS – EN STARK LÖSNING ÄVEN FÖR STORA OCH SVÅRA YTOR

  • Pergola TP är särskilt elegant på grund av sin raffinerade järnvägsteknik. Skenorna går under tyget och fästs direkt (utan avståndshållare) på takstolarna. Markisduken avlägsnas och dras tillbaka via slädar.
  • Med denna teknik kan inte bara ett överhäng framtill (för optimal skuggning av takytan), men också ett fritt flytande överhäng på sidorna genomföras. Detta gör att fasade glasytor kan skuggas optimalt.
  • Pergola TP med sina skenor monterade direkt på takstolen är knappt synlig när den är indragen.

PERGOLA WG FÖR SPECIALLÖSNINGAR

Pergola TP kräver inte sidostyrningsskenor, vilket innebär att speciella områden, såsom muromgärdade tak, kan skuggas. Dessutom är skuggning upp till 120 cm möjligt bortom vinterträdgården bredd, vilket är särskilt intressant för skuggan av den västra sidan. Pergola TP har en nästan flytande effekt med de indragna styrskenorna och ser därför diskreta och lätta ut även för stora system. 

Kontakta oss på Lisas Markiser i Stockholm! Vi är specialiserade på alla typer av markiser, och levererar och monterar till människor och företag i hela Stockholm med omnejd.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest