Black Friday

Jag vill rikta ett stort tack till alla som har hört av sig gällande mitt förra inlägg om Black Friday. Kommentarerna har varit många och nästan alla som har hört av sig har haft positiva saker att säga. Detta uppskattas mycket och jag är glad att jag fortfarande kan skapa innehåll som är av värde för er emellanåt. Nåväl, för alla som missat inlägget kommer här en kortare genomgång:

Förra året så kom jag på att jag kunde köpa alla julklappar under Black Friday. För många låter det kanske inte som en särskilt stor sak. Med tanke på hur stor min släkt är och att vi köper saker till precis alla så är det dock en big deal. När jag valde att införskaffa varenda liten klapp under Black Friday insåg jag att det kunde vara annat än ångestfyllt. Det blev faktiskt riktigt roligt att handla. Inte minst för att jag enkelt kunde se vad jag hade tjänat på rabatterna jag lyckades haffa.

Många har hört av sig och undrat om jag kan avslöja lite vad jag köpte under Black Friday förra året. Jag kommer inte gå in på alla, det skulle varken ni eller jag orka. Jag kan däremot gå in på några av de klappar jag minns att jag köpte under förra Black Friday.

Mamma

Till min älskade mamma som mer än allt på jorden älskar att laga mat köpte jag en kokbok. Det var inte vilken kokbok som helst, utan en särskilt anpassat för folk som vill bli mer vego. Jag minns inte vad den hette nu, men om det är någon som är intresserad kan jag kolla upp det. Hör i så fall av er i kommentarsfältet. Vem vet – Den kanske är rabatterad även på årets Black Friday?

Kusin

Min kusin Jesper är förhållandevis svår att köpa klapp till. Han är inte intresserad av särskilt mycket, och det blir ju problematiskt. Under Black Friday sköt jag från höften och chansade på att han kunde tycka att en minidrönare var kul. Snacka om fullträff. Det gick ungefär 1 månad innan han investerade i en stor och (tror jag) dyr drönare.

Mig själv

Ja, okej – Detta kan kanske inte räknas som en julklapp. Men eftersom det var ett kap och jag köpte den under Black Friday räknar jag med den. Jag köpte ett löpband till mig själv. Jag älskar att träna, men gör det egentligen bara när jag är hemma. Löpning hade aldrig riktigt varit min grej men jag tänkte att detta kanske kunde få mig att omvärdera. Jag kan avslöja att löpbandet jag köpte under Black Friday har använts flitigt under det gångna året!

Hur går era tankar inför Black Friday? Ska ni handla något särskilt i år?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest