Lägga parkett och golvskivor

Oavsett om det är parkett, plankor eller laminat – vi ifrån Golvläggarna i Stockholm gör golvbeläggningar professionellt, i tid och rent.
Om du låter oss lägga ett trägolv, kan du vara säker på att du anställt yrkesverksamma som känner till deras handel och har gjort läggningsarbeten i nya och gamla byggnader i många år.

Parkett
Parkettgolv – individuella mönster för optimal rumseffekt
Att lägga parkett är ett hantverk som kräver mycket erfarenhet och skicklighet. Om du vill ha ett klassiskt parkettgolv är det bäst att göra detta av ett erfaret specialistföretag som Golvläggare Göteborg. Principen om läggning liknar den för laminat. Färdig parkett består av plankor som redan har tätats. Dessa är anslutna med ett klicksystem eller (med tunga och spårskivor) limmade ihop. Innan ytan täcks, är ytan täckt med en film och ljudisolering.

Vilka är fördelarna med parkett?
Det spelar en speciell roll i konserten med golvbeläggningen och ser inte bara särskilt elegant och ädel ut, utan också poäng med en mängd andra fördelar:
• Lättskött
• Slitstark (kan slipas flera gånger och tas tillbaka i form igen)
• Medger individuell design i varje rum genom val av trä
och läggningsmönster
• Kan installeras i både privata och kommersiella utrymmen
• Du kan välja mellan mer än 50 olika träslag
• Tillverkad av hållbart råmaterialträ och därför miljövänligt
• Golv lämpliga för de med allergi
• Lämplig för golvvärme
• Gynnsamt pris / prestandaförhållande när det gäller livslängd

Golvskivor
Golvskivor – trevligt varmt och fuktreglerande
Om du gillar ett naturligt trägolv väljer du ofta mellan parkett och golvskivor. Ett trägolv är inte bara trevligt varmt utan också fuktreglerande och slitstarkt. Beroende på träslag kan det verka lantligt eller elegant, men i båda fallen förändrar det totala intrycket av rummet. Plankgolvet kan slipas flera gånger för att motstå tidens tecken och kan användas över årtionden och generationer med lämplig omsorg. Dess huvudskillnad till parketten är bara i storlek: plankelementen är större och längre. På detta sätt är de särskilt effektiva i rymliga rum.
Plankgolvet kan antingen installeras flytande, skruvas eller limmas. Vi är bekanta med alla typer av fästen och kommer gärna att ge dig råd om vilken av dem som är särskilt lämplig för dina rum. Tack vare vår många års erfarenhet och många projekt vi har genomfört kan vi lägga ditt plankgolv snabbt, rent och professionellt. Vi tar hand om allt från att förbereda underlaget till själva läggningen och täta ytan. Vill du att dina golvskivor ska slipas, slitna element byts ut och ytan oljas? Vi utför också underhållsarbeten mycket noggrant och tar tillbaka den gamla glansen på ditt trägolv!

Laminat
Laminatgolv – bedrägligt verkliga imitationer av träkvalitet av hög kvalitet
Inga andra golvbeläggningar är mer populära i Tyskland än laminatet. Det är relativt billigt, kan installeras snabbt tack vare tung- och spårsystemet och har länge funnits i alla tänkbara dekorer. Om du är villig att spendera lite mer pengar får du vilseledande verkliga imitationer av högkvalitativt trä, som till och med känner sig äkta när du tar handen över dem.
Tack vare modern tryckteknik är optik som ser ut som äkta metall- eller stengolv också möjlig. Till och med fotorealistiska motiv kan implementeras.
De flesta av dessa laminat kan också installeras med bara genomsnittliga manuella färdigheter. Våra duktiga hantverkare erbjuder dig fortfarande några fördelar: vi kommer att ge dig råd innan du köper och beställer gärna det laminat som krävs för rummen. Baserat på vår erfarenhet av läggning beräknar vi mycket exakt hur många paneler som egentligen behövs. Hos oss undviker du onödigt överskott och sparar pengar. Dessutom lägger vi alltid laminat på en lämplig yta. Om detta inte är tillgängligt kommer vi att skapa eller reparera det åt dig. Sist men inte minst, tack vare många års erfarenhet, arbetar vi snabbt och snabbt så att du snabbt kan njuta av dina nya rum.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest