Fasadrenovering i Stockholm – Fortsättning

Hej igen!

Förra veckan skrev jag lite om mitt nya jobb. Jag gjorde det som ett svar på att många av er har frågat hur det går. För er som varken undrat eller vet vad jag arbetar med så handlar det om fasadrenovering i Stockholm. Jag har arbetat 6 månader men känner mig fortfarande ganska färsk. Men jag lär mig, dag för dag, och känner att jag blir bättre.

Så, efter mitt förra inlägg var det många av er som reagerade på att mitt omdöme om jobbet var ganska kort. Vad jag förstår så är det några av er som funderar på att börja arbeta med just fasadrenovering i Stockholm eller annan stad. Jag tänkte därför ägna även detta inlägg åt mitt nya jobb, och närmare förklara vilka delar av jobbet jag uppskattar mest.

Ni får gärna ge feedback efteråt och specificera vad ni helst skulle vilja läsa om här. Med eller utan fasadrenovering i Stockholm som tema för inläggen. Hur som helst, nu kör vi:

Kollegor

Jag nämnde det som hastigast sist, men inser att detta förtjänar större utrymme. Mina kollegor är verkligen grymma. Jag tror inte att arbetet inom fasadrenovering hade varit i närheten av så kul som det är utan mitt team i Stockholm. Vi är en otroligt brokig skara, men vi trivs väldigt bra med varandra. Vissa har arbetat för samma företag i Stockholm och utfört fasadrenoveringar i staden sedan 80-talet. Andra har bara arbetat ett eller ett par år. Oavsett vem man är så passar man in. Det tycker jag är väldigt fint.

Variationen

Nu blir det flummigare, men så kan det vara ibland. Jag skulle nog kunna tänka mig att arbeta med det allra mesta. Vad jag däremot vet att jag vill ha i arbetet är variation. Jag vill undvika känslan av att varje dag är densamma som föregående. Jag står faktiskt inte ens ut med tanken. Därför är fasadrenovering i Stockholm ett väldigt bra jobb. Det är nämligen väldigt varierande. Visst, projekten pågår under ganska lång tid. Men när en fasadrenovering tar slut får man börja på ett nytt projekt någonstans i Stockholm med omnejd.

Organisationen

Det låter kanske fjäskigt, men jag är ganska säker på att ingen på mitt företag läser min blogg. Jag trivs väldigt bra med organisationen, och däri innefattas mycket. Jag tycker mycket om mina chefer. De ger tydliga riktlinjer gällande våra fasadrenoveringar i Stockholm. Man vet vad man ska göra och vad som förväntas av en, och det är viktigt – särskilt när man är ny. Jag trivs dessutom med lönen och de allmänna villkoren för min anställning. Till er som funderar på en karriär inom fasadrenovering i Stockholm kan jag meddela att man faktiskt kan tjäna riktigt bra.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest