Om vårt städföretag

Idag ska jag tala om de många tjänster som mitt städföretag erbjuder kunderna. Detta var något som efterfrågades förra veckan och ni vet att jag alltid gör vad ni ber om. OK, är ni beredda? Då kör vi.

För det första så levererar vårt städföretag naturligtvis hemstädning. Inte vilken städning som helst utan en oerhört effektiv och prisvärd sådan. Det var här vi började och det är här som största delen av vår verksamhet fortsatt finns. Om du vill teckna ett städföretag för regelbunden hemstädning så kan du sluta leta. Här anpassas våra tjänster precis efter behovet i ditt hushåll. Intervallet bestäms utifrån hur ofta behovet uppstår och det kan alltid ändras enkelt.

När det är dags för flytt så vill gemene man helst fokusera på det nya boendet och inte det gamla. Vårt städföretag säkerställer att du kan göra just detta. Vi ser till att på ett snabbt och effektivt sätt städa ur den gamla bostaden. På detta sätt kan du helt rikta fokus på framtiden och sluta bry dig om sådant som inte behöver brys om. Vårt städföretag erbjuder även flyttstädning för företag och organisationer som byter kontor eller faciliteter.

Låt oss gå vidare och låt oss landa i vår tjänst som vi kallar för storstädning. Det är precis vad det låter. Ett skickligt team från vårt städföretag kommer och gör det lilla extra. Vi städar bostaden från topp till tå och missar inte en centimeter. Denna tjänst är allra vanligast att man anlitar vårt städföretag till inför stora helger. Det är inte för inte som vi har mycket att göra precis innan jul, påsk eller midsommar. Detta är dock inget måste. Ibland vill man bara ha det lite extra städat och fint och då är storstädning en perfekt tjänst att anlita vårt städföretag för. Det är detta vi gör bäst.

Kontorsstädning och facility management är också något vårt städföretag erbjuder. Dessa tjänster liknar hemstädning men är förstås helt riktad mot företag. Här skräddarsys tjänsten utefter de behov och önskemål som företaget i fråga har. Vi kan sköta alltifrån städning till påfyllning av varor, tvättning och.. ja, vad det än kan handla om.

Ni berättar, vårt städföretag löser.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest