Olika typer av transport i Stockholm

Okej, jag måste berätta om vad jag har varit med om sedan sist. Det har varit ett jävla helvete, rent utsagt. Jag har ägnat mig åt något jag aldrig någonsin bett om att få ägna mig åt. Något som det finns professionella firmor för men som jag av någon anledning fått sköta åt folk. Jag talar om transporter i Stockholm. Jag har genomfört ett antal olika leveranser i huvudstaden med omnejd under de senaste månaderna. Det är bannemej helt otroligt när jag tänker på det. Nu när jag väl är uppe i tankarna så vill jag skriva av mig till er. Jag kommer att göra det genom att berätta om varje enskild transport i Stockholm?

Okej? Okej!

Transport i Stockholm #1 – Bohaget i Sätra

Jag är den enda i min familj förutom farsan som har körkort. Han får inte köra p.g.a. sin medicinering så lotten landade förstås på mig. Det var min storebror med familj som skulle flytta till norr om stan. En transport i Stockholm som jag inte vill göra om. Jag fick alltså köra en mindre lastbil. Detta fick jag göra trots att jag knappt har kört bil under de senaste 10 åren. Är det inte vansinne så säg?

Transport i Stockholm #2 – Köra pärmar

Känns det inte som att det tillhör stenåldern att använda pärmar? Jag visste inte ens att de existerade hos oss till dess att jag blev varse om vår pärm-gömma för några månader sedan. Vi skulle byta lokaler i Stockholm och transporten av just pärmar hamnade på mig. Här skulle vi alltså byta från kontor i utkanten till kontor mitt i stan. Detta innebar att jag, förutom stressen att ha bilen full med viktiga papper också var tvungen att hitta parkering. Det är inte det lättaste, gott folk. Det visste ni säkert redan.

Transport i Stockholm 3 – Regelbunden dans

Detta är den transport i Stockholm jag är minst frustrerad över. Jag gillar närvara vid min dotters danslektioner. Vad jag däremot inte gillar så mycket är själva åkandet. Detta sker alltså i hjärtat av Södermalm varje tisdag kl 18. Det är inte en optimal tid att ägna sig åt transport i Stockholm. Om vi kommer försent ibland? Jo tack.

Jag orkar inte ta upp fler av de olika transporterna i Stockholm jag ägnat mig åt nu. Jag lovar dock att återkomma snart igen. Ta hand om er till dess!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest